Muualla verkossa

UN_VahvempiYK

UNjobfinder
YK:n ja useiden muiden organisaaatioiden avoimia tehtäviä

UNjobfinder debunks 10 common myths about UN career

Ulkoasiainministeriö:

Suomen kehityspolitiikan tavoitteet ja periaatteet

Post 2015

asiantuntijaksi.jpg

Kuva: Satu Haavisto

Työskentely asiantuntijana YK:ssa, EU:ssa ja kehityspankeissa

CIMOn kautta voi hakea seuraaviin tehtäviin:

  • YK:n apulaisasiantuntijat (JPO)
  • SARC-asiantuntijat YK:lla
  • asiantuntijat kehityspankeissa
  • EU:n apulaisasiantuntijat (JPD)

Ulkoasiainministeriö rahoittaa tehtäviä kehitysyhteistyön määrärahoista. Tehtävät tukevat Suomen kehityspoliittisen ohjelman tavoitteita. Kaikki tehtävät ovat määräaikaisia.

Infotilaisuus YK-urasta 24.11.2015

Infotilaisuus YK:n rekrytointikäytännöistä ja hakuprosesseista pidetään CIMOssa ti 24.11.2015 klo. 8.00 - 9.45. Tilaisuus on tarkoitettu YK-urasta kiinnostuneille henkilöille, joilla on jo muutaman vuoden työkokemus.

Ilmoittautuminen viimeistään 19.11.2015:
Lisätietoa ja ilmoittautumislomake

Se on YK:n apulaisasiantuntijat (JPO)

YK:n apulaisasiantuntijaksi (Junior Professional Officers) voivat hakea korkeakoulututkinnon suorittaneet suomalaiset. Ikä- ja kielitaitovaatimusten lisäksi edellytetään paikkaan sopivaa tutkintoa ja työkokemusta. Vuosittain järjestetään 2-5 hakukierrosta.

Asiantuntijat SARC-ohjelmassa

SARC-ohjelma (The Special Assistant to the Resident Coordinator Programme) tarjoaa suomalaisille kehitysyhteistyön asiantuntijoille mahdollisuuden työskennellä vaativissa tehtävissä YK:n maatoimistoissa. Paikkat on tarkoitettu ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille suomalaisille. Ikä- ja kielitaitovaatimusten lisäksi edellytetään vähintään 5 vuoden työkokemusta. Vuosittain on haettavana 1-2 paikkaa.

Asiantuntijat kehityspankeissa

Asiantuntijaksi kehityspankkeihin voivat hakea ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet suomalaiset, joilla on usean vuoden työkokemus myös kansainvälisistä tehtävistä. Vuosittain järjestetään 1-2 hakukierrosta, joissa on haettavana 1-2 paikkaa.

Apulaisasiantuntijat EU:n edustustoissa (JPD)

EU:n apulaisasiantuntijoiksi EU:n edustustoihin (Junior Professionals in the EU Delegations, JPD) valitaan Suomesta kaksi henkilöä. Lisäksi ulkoasiainministeriö voi rahoittaa lisäpaikkoja suomalaisille. Paikkoja voivat hakea ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet suomalaiset, joilla on oman alan työkokemusta korkeintaan neljä vuotta sekä riittävä kielitaito.