Opintopäivät 2018

Tervetuloa ulkomaisten yliopistojen Suomen kielen ja kulttuurin opettajien opintopäiville Ouluun 7. - 9.8.2018
Tällä sivulla on osallistujia varten opintopäiviä koskevaa käytännön tietoa. Sivua päivitetään pitkin kevättä ja kesää.

Opintopäivien 2017, 2016 ja 2015 esitykset

Ilmoittautuminen
Paikka
Ohjelma
Työpajat
Kävelykierros Joensuussa
Majoitus
Matkatuki
Muutokset ja peruutukset
Ruokailut
Kulkuyhteydet & kartat
Hyödyllistä ja kiinnostavaa

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet lähetetään helmi-maaliskuussa suomi-opettajat-sähköpostilistan kautta. Ilmoittautuminen päättyy 30.4.

Paikka

Scandic Oulu, Saaristonkatu 4, 90100 Oulu.

Hotellista on matkaa rautatieasemalle n. 1 km ja lentokentälle n. 14 km.
Lentokentältä on suora bussiyhteys hotellin lähelle (Bussi 9: jää pois pysäkillä Elokuvakeskus tai bussi 8: jää pois pysäkillä Rotuaari).

Ohjelma

Opintopäivien ohjelma alkaa tänä vuonna jo tiistaina 7.8. aamulla klo 9 ja päättyy torstaina klo 13 mennessä. Osallistujat voivat saapua Ouluun jo 6.8.

Opintopäivien alustava ohjelma julkaistaan helmi-maaliskuussa.

Sivun alkuun

Majoitus

Opintopäivien osallistujat voivat majoittua Scandic Oulussa.
Hotellin osoite on Saaristonkatu 4, 90100 Oulu.

Osallistujat voivat kustantaa majoituksen itse tai hakea siihen tukea OPH:lta. Majoittuminen jaetussa kahden hengen huoneessa maksaa 54 €/yö/hlö, yhden hengen huoneessa 93 €/yö. Opetushallitus varaa ilmoittautuneille majoituksen 1–3 yöksi, 1 hh tai 2 hh, ajalle 6.–9.8. Majoituksen osallistujat maksavat suoraan hotellille (majoitustuen saaneiden majoituksen maksaa OPH).

OPH ei varaa eikä kustanna ylimääräisiä öitä. Osallistujat voivat tehdä lisävarauksia suoraan hotellin nettisivuilta www.scandichotels.fi.

Osallistujat voivat majoittua myös toisaalla. Tällöin OPH ei osallistu järjestelyihin eikä kuluihin.

Tukea majoituskuluihin

Opetushallitus voi myöntää opintopäivien osallistujille tukea majoitukseen. Tukea haetaan ilmoittautumislomakkeella. OPH:n majoitustuki tarkoittaa maksutonta majoitusta kahden hengen huoneessa Scandic Oulussa. Majoitustuen myöntämisestä ilmoitetaan mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Huom! Voit halutessasi majoittua yhden hengen huoneessa. OPH:lta voi kuitenkin saada majoitustukea vain sen verran, mitä majoittuminen jaetussa kahden hengen huoneessa maksaisi eli 54 €/yö. Majoittuessasi yhden hengen huoneessa, maksat erotuksen suoraan hotellille.

Sivun alkuun

Matkatuki

Osallistujat kustantavat matkat itse.

Euroopan ja koko Venäjän ulkopuolella työskentelevät opettajat voivat hakea OPH:sta tukea matkakustannuksiin. Matkatuen suuruus on korkeintaan 500 € ja se maksetaan opintopäivien jälkeen.

Jos saat apurahaa/matkakorvauksia Suomeen saapumista varten jo jotain muuta kautta (OPH:sta tai joltain muulta taholta), et voi hakea opintopäivien matkatukea.

Lisätietoja ja ohjeet Jenni Mäkitalolta.

Sivun alkuun

Muutokset ja peruutukset

Voit muuttaa ilmoittautumistasi viimeiseen ilmoittautumispäivään 30.4. asti sähköpostiisi saapuneen vahvistusviestin linkin kautta.

Samasta linkistä pääset myös perumaan ilmoittautumisesi. Linkin kautta voit tehdä peruutuksen 31.5. asti. Tämän jälkeen muutokset ja peruutukset tehdään sähköpostitse yhteyshenkilöille.

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 24.7.2018. Tämän jälkeen peruuttaneilta voidaan veloittaa mahdolliset majoituskulut. Ilmoitathan muutoksista tai peruutuksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Ruokailut

Ohjelmaan merkityt kahvit ja illanviettojen tarjoilut ovat ilmoittautuneille kuluttomia. Aamiainen sisältyy majoitushintaan.
Lounaat osallistujat kustantavat itse.

Sivun alkuun

Kulkuyhteydet & kartat

Scandic Oulu
Hotellin osoite on Saaristonkatu 4, 90100 Oulu.

Oulun joukkoliikenteen reittiopas

Oulun joukkoliikenteen liput ja hinnat

VR | juna

Onnibus | bussi

Matkahuolto | bussi

Hyödyllistä ja kiinnostavaa

Linkkejä lisätään kevään aikana

Oulun kaupunki | Facebookissa

Oulun kaupungin matkailusivut

Oulun yliopisto | Facebookissa

Lisätietoja antavat Leena Kärnä ja Jenni Mäkitalo | Yhteystiedot

Sivun alkuun