Yleissivistävän koulutuksen Erasmus+ infot 2018


Järjestämme hakuneuvontatilaisuuksia Erasmus+ -ohjelmasta ja Nordplus -ohjelmista yleissivistävälle koulutukselle.

Tilaisuuksia on eri puolilla Suomea sekä verkkolähetyksiä Skype for Business kautta, jonka linkki ilmoitaan tilaisuuden rivillä alla olevassa taulukossa. Jos et ole aiemmin ollut Skype -kokouksessa niin tietokone voi pyytää sinua asentamaan Skype for Business Web App -laajennuksen.

Listaa päivitetään sitä mukaa kun tilaisuudet varmistuvat. Verkossa pidettäviin tilaisuuksiin ei pääsääntöisesti tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan webinaarin osallistumisohjeen yhteydessä. Muualla kuin verkossa pidettäviin tilaisuuksiin tulee yleensä ilmoittautua noin viikkoa aiemmin.

Päivä Kello Paikka Otsikko
27.8. 9-15.30 Luosto eTwinning, Erasmus+/Nordplus opettajan ja koulun työvälineenä
6.9. 9-16 HelsinkiAjankohtaista varhaiskasvatuksessa
25.9. 14.30-16 LahtiUutta virtaa koulun arkeen-infotilaisuus
8.-9.10 SeinäjokiLänsi- ja Sisä-Suomen sivistys- ja opetustoimen sekä varhais-kasvatuksen johdon päivät
1.11. 12-16 Helsinki Erasmus+ / Nordplus -info
12.-13.11. RovaniemiYleissivistävän opetuksen kansainvälisyyspäivät, Arktinen ulottuvuus - Lappi globalisaation keskiössä

Tilaisuuksien materiaalit - yleissivistävä koulutus

Ohjeita hakijalle

Tukikelpoisia hakijoita ovat opetusalan täydennyskouluttajat sekä muut alan erityisasiantuntemusta edustavat organisaatiot. Avustusta ei voida myöntää hakijaorganisaatioiden oman henkilöstökoulutuksen rahoittamiseen.

Hakuaika täydennyskoulutuksen järjestäjille päättyi 20.4.2012. Hakijoita pyydetään tutustumaan ehdotuspyyntöön ja hakuohjeeseen ennen hakemuksen täyttämistä.

Hakemus palautetaan kolmena kappaleena (yksi alkuperäinen ja kaksi kopiota) 20.4.2012 mennessä (postileima riittää) osoitteeseen:


CIMO
Koulu Euroopassa - Eurooppa koulussa -ohjelma / Tiina Karro
PL 343
00531 Helsinki